0 items
Winkelwagen
Je winkelwagen is nog leeg. Voeg producten toe om te vergelijken.
Privacy Policy

Privacy Statement Superscanner B.V.

Algemene informatie over dit Privacy statement - mei 2016

In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze dienst(en), verwerken. Superscanner B.V (hierna: Superscanner) kan worden aangewezen als ‘verantwoordelijke’ voor de verwerking van de persoonsgegevens in dat verband. In dit Privacy statement staat hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij verwerken jouw persoonsgegevens volgens de regels van de Nederlandse privacy wet- en regelgeving.

Typen persoonsgegevens

Om bepaalde diensten te kunnen aanbieden, worden door Superscanner persoonsgegevens verwerkt. Het gaat dan onder meer om gegevens die actief worden verstrekt, zoals: NAW-gegevens en e-mailadres. Daarnaast worden gegevens verwerkt die passief worden verstrekt, zoals je IP-adres.

Wij gebruiken deze gegevens om statistieken en analyses te maken over het gebruik van onze website, om het gebruiksgemak voor jou als bezoeker te verbeteren, om relevante advertenties te tonen en de prestaties van onze website te optimaliseren. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren en/of voor de in dit Privacy beleid beschreven doeleinden.

Doeleinden voor verwerking door Superscanner

Superscanner biedt de mogelijkheid om een account aan te maken. Dit is niet verplicht. Via dit persoonlijke account kun je winkelwagentjes opslaan, aanbieding alerts instellen en je gegevens beheren. Als je niet (meer) wilt dat je persoonsgegevens worden gebruikt voor marketingactiviteiten, dan kun je ons dat laten weten. Dat kan via info@superscanner.nl, of door het wijzigen van je instellingen in je Superscanner account. Wij zorgen dan dat je geen marketinguitingen meer van ons ontvangt.

Bewaren van persoonsgegevens

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor verwerkelijking van de doeleinden waarvoor we de gegevens verkregen, of voor de termijn waarvoor je ons toestemming hebt gegeven.

Wijze waarop persoonsgegevens worden verwerkt

Superscanner verwerkt persoonsgegevens volgens de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij zullen persoonsgegevens niet verkopen of verstrekken aan derden, behalve als dat noodzakelijk is voor het plaatsen van je bestelling, het verwerken van de betaling, of indien dit wettelijk verplicht is.

Advertenties van derden en cookies

Om de website zo optimaal mogelijk te laten functioneren en om bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Superscanner gebruik van cookies. Daarnaast worden op de website advertenties van derden vertoond.

In dit kader worden gegevens omtrent je bezoek aan onze website verzameld, zoals bezoekfrequentie, browsertype, bezochte pagina's en duur van het bezoek. Deze informatie gebruikt Superscanner om de gebruiksvriendelijkheid van de website te bevorderen. Voor meer informatie over het gebruik van cookies, raadpleeg de cookies pagina.

Op de website is het ook mogelijk om pagina’s te delen via sociale media zoals Facebook, Pinterest en Twitter. Hiermee kunnen de beheerders van deze sociale media bepaalde informatie over jou bijhouden. Superscanner heeft hier verder geen invloed op. Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van deze social media diensten voor meer informatie, voor je hier gebruik van maakt.

Beveiliging en bescherming van persoonsgegevens

Wij vinden de bescherming van jouw persoonsgegevens belangrijk en zullen passende technische en organisatorische maatregelen treffen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ander onrechtmatig gebruik. Omdat geen enkel IT systeem 100% beveiligd kan zijn, kunnen wij de veiligheid van jouw persoonsgegevens die je aan ons verstrekt helaas niet voor 100% garanderen.

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Jij hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in te zien en/of om te controleren of deze juist zijn. Dat kan via de instellingen je persoonlijk Superscanner account, of door ons een e-mail te sturen. Wij zullen je dan schriftelijk of per e-mail, zo snel mogelijk, een overzicht toesturen van alle persoonsgegevens die wij van jou hebben. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Superscanner behoudt zich het recht voor om hier de wettelijk toegestane vergoeding per aanvraag voor in rekening te brengen.

Je hebt tevens de mogelijkheid om ons schriftelijk of per e-mail te verzoeken je persoonsgegevens geheel te verwijderen. Wij zullen een dergelijk verzoek zo snel mogelijk doorvoeren.

Aanpassingen Privacy statement

Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van Superscanner te kunnen verwerken, behoudt Superscanner zich het recht voor om de inhoud van dit Privacy statement aan te passen. Superscanner adviseert je daarom dit regelmatig te raadplegen.