Superscanner Insights is een krachtige tool voor fabrikanten en retailers binnen FMCG voor inzicht in prijzen, promoties en online productpositionering

Dagelijkse prijzen en aanbiedingen

Superscanner Insights verzamelt prijzen en aanbiedingen van meer dan 80.000 producten. Krijg inzicht in prijsstijgingen en -dalingen van merken en producten van jouw keuze.

Naast dagelijkse prijzen biedt de tool ook historische prijsdata welke gebruikt kan worden om prijstrends te herkennen.

Online zichtbaarheid

Hoe liggen jouw producten online in de schappen? Online, en ook binnen online food retail, besteden consumenten weinig tijd aan het zoeken van producten. Wanneer een consument jouw product niet snel genoeg kan vinden, dan is de kans groot dat ze kiezen voor een ander product. Inzicht in de online zichtbaarheid van jouw product portfolio is daarom essentieel. Online zichtbaarheid omvat twee onderdelen, categorieën en zoekresultaten.

Categorieën

Net als de offline bestaan er online ook winkelschappen. Weet jij in welke categorieën jouw producten zich bevinden bij elke retailer? En hoe ontwikkelt jouw geschatte marktaandeel zich binnen de belangrijkste categorieën? Superscanner Insights geeft inzicht in de plaatsing en zichtbaarheid van jouw product portfolio en dat van concurrenten in elke categorie bij de online retailers.

Zoekresultaten

Komt jouw merk naar voren op de belangrijkste zoekopdrachten? Volgens onderzoek van IGD gebruikt 62 procent van alle consumenten de zoekfunctie op websites van retailers. Het is daarom van groot belang om inzicht te krijgen in de zichtbaarheid van jouw producten. Deze informatie kan vervolgens gebruikt worden om jouw posities in deze zoekresultaten te verbeteren.

Data op maat

Afhankelijk van de vraag kunnen we in overleg kijken naar de specifieke databehoefte om zo tot een rapport op maat te komen.

14 Dagen Gratis Toegang

Vul je gegevens in zodat we, geheel vrijblijvend, een account voor je kunnen opzetten.

© 2017 Superscanner.nl