Superscanner en EFMI Business School gaan samenwerken, lees hier meer!
Prijsmonitoring
Stop met het handmatig verzamelen van prijzen

Volg alle prijsontwikkelingen en promoties van eigen producten en die van concurrenten. Meerdere malen per dag worden alle prijzen van 13 retailers verzameld. Krijg notificaties van prijswijzigingen om bovenop de prijzen van de retailers te zitten en meteen te kunnen acteren.

Promoties
Alle historische promoties inzichtelijk

Analyseer alle promoties en krijg inzicht in moment, type en diepte van eigen promoties en die van concurrenten. Koppelen op EAN code aan verkoop data is ook mogelijk.

Productcontent
Monitor en optimaliseer je online productcontent

Weet jij hoe compleet en accuraat jouw productcontent bij alle retailers is? Of welke voorgestelde wijzigingen de retailers hebben doorgevoerd? De kwaliteit en consistentie van jouw productinformatie is van grote invloed op de zichtbaarheid en vindbaarheid bij de online retailers en de sales.

Positioning
Analyseer en verbeter de zichtbaarheid van jouw merk

Hoe liggen jouw producten online in de schappen? Online, en ook binnen online food retailer, besteden consumenten weinig tijd aan het zoeken van producten. Wanneer een consument jouw product niet snel genoeg kan vinden, dan is de kans groot dat ze kiezen voor een ander product. Inzicht in de online zichtbaarheid van jouw productportfolio is daarom essentieel.

Superscanner maakt door de goede en overzichtelijke software enerzijds de P van prijs heel inzichtelijk, voor onze producten en het umfeld, en anderzijds geeft het Ć  la minute inzicht in welke nieuwe producten er in onze categorie binnen stromen. Zowel ons marketing team als ons sales team werkt met Superscanner als input voor de dagelijkse werkzaamheden.

- Alexander Arbouw, Sr. Category Manager - Alpro
Volledig inzicht
360 graden e-commerce monitoring

Superscanner Insights verzamelt meerdere malen per dag alle producten bij 13 retailers. Hierbij worden alle belangrijke e-commerce elementen meegenomen.

Superscanner Insights monitort 13 retailers, waaronder:
Waarom kiezen voor Superscanner Insights?
Controle en flexibiliteit

De gemonitorde producten kunnen naar eigen inzicht worden gegroepeerd met behulp van tags. Alle weergaven kunnen naar Excel worden geƫxporteerd voor verdere analyse.

Snel en gebruiksvriendelijk

De online dashboards van Superscanner Insights zijn gebouwd met het oog op snelheid en gebruiksvriendelijkheid, en dat merk je meteen.

Hoge kwaliteit data

Dankzij het in-house ontwikkelde matching algoritme kan Superscanner Insights een grote hoeveelheid gekoppelde producten bieden, welke met de hand worden geverifieerd.

Vraag nu een gratis demo account aan!

Vul je gegevens in zodat we, geheel vrijblijvend, een account voor je kunnen opzetten.

Volg ons